Unt de Murumuru, 100ml | MAYAM

Unt de Murumuru, 100ml | MAYAM   Murumuru Astrocaryum este o specie de palmier nativă în jungla amazoniană. Preferă de regulă solurile umede, crescând de-a lungul râurilor sau mlaștinilor. Acest palmier se diferențiază de restul speciilor prin numărul mare de țepi de protecție, chiar și florile au mici spini pe ele. Frunzele, ce pot atinge mărimea de până la 4 m, au fost folosite de către localnici de-a lungul timpului pentru confecționarea diferitelor împletituri, coșuri, hamace, iar fructele sub formă de ciorchine, de culoare roșu-portocaliu reprezintă o sursă importantă de ulei comestibil pentru locuitorii din acea regiune. Din semințele fructelor ajunse la maturitate se extrage untul de Murumuru, care, grație compoziției sale bogate în acid lauric, acid miristic și provitamina A, este un produs căruia îi sunt atribuite, dar și confirmate, calități incontestabile: este nutritiv și emolient intens, protector și regenerator excelent atât pentru păr cât și pentru piele.  Datorită conținutului bogat în acid lauric ce are masa moleculară redusă, untul de murumuru are capacitatea de a pătrunde prin cuticula de păr, fortificând fibra capilară din interior; se absoarbe în profunzime, astfel restabilește echilibrul și elasticitatea pielii.   Metoda de obținere: unt pur și natural, obținut din sâmburi prin presare la rece urmată de filtrare Proprietăți organoleptice: unt solid la temperatura camerei, cu aspect neuniform și ușor ceros, culoare alb-ivoriu, miros fin specific   Ingrediente (INCI)  Astrocaryum murumuru seed butter.   Proprietățile untului de murumuru emolient și nutritiv contribuie la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii regenerator cutanat, reparator favorizează și menține elasticitatea pielii protector al filmului hidrolipidic al pielii  se absoarbe repede, nu lasă senzație grasă pe piele prezintă o afinitate remarcabilă cu firul de păr fortifiant, hrănitor și reparator al fibrei capilare conferă strălucire și vitalitate părului   Recomandări, aplicații îngrijirea oricărui tip de piele, îndeosebi a pielii uscate buze uscate sau crăpate  eczeme, psoriazis, piele deteriorată mâini, coate, genunchi, călcâie îngrijirea oricărui tip de păr  păr uscat, degradat, tern  vârfuri despicate, păr fragil și casant  îngrijirea părului lipsit de vitalitate și volum  păr creț, indisciplinat, greu de pieptănat   Cum se folosește untul de murumuru aplicat pe piele simplu, ca atare; se absoarbe repede, lăsând o senzație plăcută, catifelată  untul de murumuru este solid și dur la temperatura camerei iar pentru aplicare este indicat să fie topit în prealabil în palme aplicat simplu pe păr, topit în prealabil în palme sau pe baie de apă, sub formă de mască; masca se păstrează 15-30 minute, după care părul se șamponează și se clătește (scalp uscat sau normal) aplicat simplu pe părul curat, la vârfuri sau pe toată lungimea firului, în cantitate moderată (scalp gras) combinat cu alte unturi, uleiuri vegetale și esențiale, în aplicații pe păr și pe piele  ca ingredient în felurite preparate cosmetice pentru îngrijirea pielii și părului   Se pot prepara creme anhidre, creme emulsificate balsamuri unturi și creme de corp cremă de duș, șampon tip cremă balsam pentru păr, măști și creme capilare rujuri, balsamuri de buze     Mod de păstrare La loc uscat și răcoros, ferit de razele solare.   Date de siguranță, precauții în utilizare Uz cosmetic   Producător: Mayam   100ml

SKU: 6805 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Unt de Murumuru, 100ml | MAYAM   Murumuru Astrocaryum este o specie de palmier nativă în jungla amazoniană. Preferă de regulă solurile umede, crescând de-a lungul râurilor sau mlaștinilor. Acest palmier se diferențiază de restul speciilor prin numărul mare de țepi de protecție, chiar și florile au mici spini pe ele. Frunzele, ce pot atinge mărimea de până la 4 m, au fost folosite de către localnici de-a lungul timpului pentru confecționarea diferitelor împletituri, coșuri, hamace, iar fructele sub formă de ciorchine, de culoare roșu-portocaliu reprezintă o sursă importantă de ulei comestibil pentru locuitorii din acea regiune. Din semințele fructelor ajunse la maturitate se extrage untul de Murumuru, care, grație compoziției sale bogate în acid lauric, acid miristic și provitamina A, este un produs căruia îi sunt atribuite, dar și confirmate, calități incontestabile: este nutritiv și emolient intens, protector și regenerator excelent atât pentru păr cât și pentru piele.  Datorită conținutului bogat în acid lauric ce are masa moleculară redusă, untul de murumuru are capacitatea de a pătrunde prin cuticula de păr, fortificând fibra capilară din interior; se absoarbe în profunzime, astfel restabilește echilibrul și elasticitatea pielii.   Metoda de obținere: unt pur și natural, obținut din sâmburi prin presare la rece urmată de filtrare Proprietăți organoleptice: unt solid la temperatura camerei, cu aspect neuniform și ușor ceros, culoare alb-ivoriu, miros fin specific   Ingrediente (INCI)  Astrocaryum murumuru seed butter.   Proprietățile untului de murumuru emolient și nutritiv contribuie la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii regenerator cutanat, reparator favorizează și menține elasticitatea pielii protector al filmului hidrolipidic al pielii  se absoarbe repede, nu lasă senzație grasă pe piele prezintă o afinitate remarcabilă cu firul de păr fortifiant, hrănitor și reparator al fibrei capilare conferă strălucire și vitalitate părului   Recomandări, aplicații îngrijirea oricărui tip de piele, îndeosebi a pielii uscate buze uscate sau crăpate  eczeme, psoriazis, piele deteriorată mâini, coate, genunchi, călcâie îngrijirea oricărui tip de păr  păr uscat, degradat, tern  vârfuri despicate, păr fragil și casant  îngrijirea părului lipsit de vitalitate și volum  păr creț, indisciplinat, greu de pieptănat   Cum se folosește untul de murumuru aplicat pe piele simplu, ca atare; se absoarbe repede, lăsând o senzație plăcută, catifelată  untul de murumuru este solid și dur la temperatura camerei iar pentru aplicare este indicat să fie topit în prealabil în palme aplicat simplu pe păr, topit în prealabil în palme sau pe baie de apă, sub formă de mască; masca se păstrează 15-30 minute, după care părul se șamponează și se clătește (scalp uscat sau normal) aplicat simplu pe părul curat, la vârfuri sau pe toată lungimea firului, în cantitate moderată (scalp gras) combinat cu alte unturi, uleiuri vegetale și esențiale, în aplicații pe păr și pe piele  ca ingredient în felurite preparate cosmetice pentru îngrijirea pielii și părului   Se pot prepara creme anhidre, creme emulsificate balsamuri unturi și creme de corp cremă de duș, șampon tip cremă balsam pentru păr, măști și creme capilare rujuri, balsamuri de buze     Mod de păstrare La loc uscat și răcoros, ferit de razele solare.   Date de siguranță, precauții în utilizare Uz cosmetic   Producător: Mayam   100ml

Cumperi Unt de Murumuru, 100ml | MAYAM online în siguranță maxima:

Plata

Modalități de plata: Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Transport:

Livrare produse: Transport în toată Romania la domiciliu sau direct pe șantier.

Garanție:

Garanție de minim 12 luni la orice produs.

Factura si alte acte necesare puse la dispoziția dvs.

Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.