Ulei de Jojoba Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM

Ulei de Jojoba Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM   Uleiul de jojoba sporește vitalitatea, suplețea și frumusețea părului. Acest ulei este destul de diferit faţă de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceară lichidă. Pătrunde în piele într-un mod interesant şi anume prin foliculii de păr pe care nu-i blochează, se amestecă cu sebumul şi formează o peliculă fină non ocluzivă, lăsând pielea să respire. Are un profil interesant de acizi graşi (acid gadoleic, erucic, nervonic), conţine o cantitate remarcabilă de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili şi pentru senzaţia uscată după aplicarea pe piele. Poate părea o contradicție de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat.   Metoda de obținere: prin presarea la rece a seminţelor   Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate medie Descriere olfactivă:  miros ușor caracteristic   Ingrediente (INCI):  simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com Alte denumiri: jojoba gold, ceară de jojoba.   Proprietățile Uleiului De Jojoba Eco/Bio Virgin protector al filmului hidrolipidic al pielii protejează pielea de deshidratare emolient și nutritiv în profunzime menține suplețea și elasticitatea pielii echilibrant al secreției de sebum catifelează și netezește pielea favorizează pătrunderea principiilor active în piele   Recomandări, aplicații este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele, a părului și unghiilor îngrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor menţinerea supleţii şi elasticităţii pielii atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații îngrijirea pielii din zona ochilor pentru formularea compozițiilor de machiaj hrănirea și echilibrarea scalpului înfrumusețarea și netezirea firelor de păr, îngrijirea părului casant, uscat sau deteriorat cu ulei de chimen negru, ulei esenţial de tea tree sau fragonia pentru ten gras cu tendinţe acneice cu ulei de tamanu și extract de schisandra pentru diverse probleme cutanate cu bisabolol și vitamina E după ras sau epilare cu ulei de ricin, avocado şi cocos pentru hrănirea și fortificarea părului cu ulei esenţial de oregano și mentă pentru scalp cu probleme cu ulei de vanilie și ulei esențial de grapefruit pentru masaj corporal cu ulei de trandafiri macerat şi extract de acmella pentru masaj facial   Cum se folosește Uleiul De Jojoba Eco/Bio Virgin este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr aplicat pur pe piele pentru demachiere sau îngrijire, inclusiv după epilare sau bărbierit combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal ca ingredient în compoziții cosmetice: creme, loţiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp ca bază pentru formularea compoziţiilor de îngrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritaţii, în special datorită similitudinii cu sebumul uman nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor şi a cuticulelor aplicat pe păr ca atare sau ca ingredient pentru măşti și creme capilare, balsam de păr, ser pentru vârfuri ca bază pentru parfumuri uleioase ca bază pentru facilitarea pătrunderii în piele a principiilor active din alte ingrediente   Mod de păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină.   Date de siguranță, precauții în utilizare:  uz cosmetic, absorbţie rapidă, senzaţie uscată, non-comedogenic*, non-ocluziv*Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente. Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.   Producător: Mayam   50ml

SKU: 6046 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Ulei de Jojoba Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM   Uleiul de jojoba sporește vitalitatea, suplețea și frumusețea părului. Acest ulei este destul de diferit faţă de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceară lichidă. Pătrunde în piele într-un mod interesant şi anume prin foliculii de păr pe care nu-i blochează, se amestecă cu sebumul şi formează o peliculă fină non ocluzivă, lăsând pielea să respire. Are un profil interesant de acizi graşi (acid gadoleic, erucic, nervonic), conţine o cantitate remarcabilă de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili şi pentru senzaţia uscată după aplicarea pe piele. Poate părea o contradicție de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat.   Metoda de obținere: prin presarea la rece a seminţelor   Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate medie Descriere olfactivă:  miros ușor caracteristic   Ingrediente (INCI):  simmondsia chinensis seed oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com Alte denumiri: jojoba gold, ceară de jojoba.   Proprietățile Uleiului De Jojoba Eco/Bio Virgin protector al filmului hidrolipidic al pielii protejează pielea de deshidratare emolient și nutritiv în profunzime menține suplețea și elasticitatea pielii echilibrant al secreției de sebum catifelează și netezește pielea favorizează pătrunderea principiilor active în piele   Recomandări, aplicații este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele, a părului și unghiilor îngrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor menţinerea supleţii şi elasticităţii pielii atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații îngrijirea pielii din zona ochilor pentru formularea compozițiilor de machiaj hrănirea și echilibrarea scalpului înfrumusețarea și netezirea firelor de păr, îngrijirea părului casant, uscat sau deteriorat cu ulei de chimen negru, ulei esenţial de tea tree sau fragonia pentru ten gras cu tendinţe acneice cu ulei de tamanu și extract de schisandra pentru diverse probleme cutanate cu bisabolol și vitamina E după ras sau epilare cu ulei de ricin, avocado şi cocos pentru hrănirea și fortificarea părului cu ulei esenţial de oregano și mentă pentru scalp cu probleme cu ulei de vanilie și ulei esențial de grapefruit pentru masaj corporal cu ulei de trandafiri macerat şi extract de acmella pentru masaj facial   Cum se folosește Uleiul De Jojoba Eco/Bio Virgin este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr aplicat pur pe piele pentru demachiere sau îngrijire, inclusiv după epilare sau bărbierit combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal ca ingredient în compoziții cosmetice: creme, loţiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp ca bază pentru formularea compoziţiilor de îngrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritaţii, în special datorită similitudinii cu sebumul uman nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor şi a cuticulelor aplicat pe păr ca atare sau ca ingredient pentru măşti și creme capilare, balsam de păr, ser pentru vârfuri ca bază pentru parfumuri uleioase ca bază pentru facilitarea pătrunderii în piele a principiilor active din alte ingrediente   Mod de păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină.   Date de siguranță, precauții în utilizare:  uz cosmetic, absorbţie rapidă, senzaţie uscată, non-comedogenic*, non-ocluziv*Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente. Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.   Producător: Mayam   50ml

Cumperi Ulei de Jojoba Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM online în siguranță maxima:

Plata

Modalități de plata: Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Transport:

Livrare produse: Transport în toată Romania la domiciliu sau direct pe șantier.

Garanție:

Garanție de minim 12 luni la orice produs.

Factura si alte acte necesare puse la dispoziția dvs.

Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.