Ulei de Dafin Virgin, 50ml | MAYAM

Ulei de Dafin Virgin, 50ml | MAYAM   Un ulei vegetal obținut din pulpa boabelor de dafin, apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are acțiune cicatrizantă, astringentă și antioxidantă.   A nu se confunda cu uleiul esențial de dafin, uleiul din sâmburi de dafin sau cu maceratul uleios al frunzelor de dafin!   Metoda de obținere: prin extracție mecanică din pulpa boabelor (fructului) de dafin. Proprietăți organoleptice: ulei vâscos, semi-solid, culoare verde-maronie, miros specific destul de puternic. Notă: la temperatura camerei este solidificat în flacon; înainte de folosire se poate pune în baie de apă caldă pentru a se fluidifica.     Ingrediente (INCI) Laurus nobilis fruit oil.   Proprietățile uleiului macerat de trandafiri bogat în compuși antiseptici și antiinflamatorii nutritiv, conține acizi grași mono- și polinesaturați regenerator cutanat, favorizează cicatrizarea purifiant pentru piele, antibacterian astringent și antioxidant emolient, protejează pielea de deshidratare benefic pentru probleme cutanate antifungic, antiparazitar, repelent pentru insecte purifiant și calmant pentru scalp, antimătreață este bun spumant în cadrul săpunurilor preparate prin metoda la rece (CP)     Recomandări, aplicații este potrivit pentru îngrijirea pielii afectate de iritații, eczeme, psoriazis îngrijirea tenului acneic, problematic îngrijirea pielii deteriorate, atopice, uscate util în caz de infecții cutanate, micoze, furunculi în caz de mătreață, scalp iritat, păr gras detensionarea mușchilor și atenuarea durerilor reumatismale prepararea de săpun tip Alep (împreună cu uleiul de măsline)  prepararea de săpunuri CP dedicate igienei pielii cu probleme   Mod de utilizare în cosmetică este un ulei concentrat în substanțe active, nu este indicată folosirea ca atare pe piele, doar diluat la cel mult 50% se poate folosi în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau diverse extracte liposolubile sau ca ingredient în preparate cosmetice, în procent de cel mult 50% ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii și măști pentru îngrijirea tenului ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, alifii și unguente pentru îngrijirea pielii corpului, mâinilor și picioarelor prepararea de creme sau uleiuri de masaj pentru atenuarea durerilor musculare și reumatismale în compoziții preparate prin emulsificare, uleiul de dafin se include în faza grasă combinat cu unul sau mai multe uleiuri vegetale, pentru a prepara un ser uleios sau un ulei de masaj ca ingredient pentru prepararea de creme și măști capilare, balsam de păr ca ingredient pentru prepararea de șampoane solide și săpunuri CP se poate include în bazele de săpun melt & pour în procent de până la 4%   Mod de păstrare La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.   Date de siguranță, precauții în utilizare A nu se utiliza pur pe piele – este un ulei concentrat în substanțe active și conține în mod natural cca. 1% ulei esențial Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare A nu se utiliza aplicat în zona ochilor sau pe mucoase A nu se lăsa la îndemâna copiilor; a nu se ingera A nu se utiliza de persoanele alergice la asteracee Uz extern   Producător: Mayam   50ml

SKU: 7524 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Ulei de Dafin Virgin, 50ml | MAYAM   Un ulei vegetal obținut din pulpa boabelor de dafin, apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are acțiune cicatrizantă, astringentă și antioxidantă.   A nu se confunda cu uleiul esențial de dafin, uleiul din sâmburi de dafin sau cu maceratul uleios al frunzelor de dafin!   Metoda de obținere: prin extracție mecanică din pulpa boabelor (fructului) de dafin. Proprietăți organoleptice: ulei vâscos, semi-solid, culoare verde-maronie, miros specific destul de puternic. Notă: la temperatura camerei este solidificat în flacon; înainte de folosire se poate pune în baie de apă caldă pentru a se fluidifica.     Ingrediente (INCI) Laurus nobilis fruit oil.   Proprietățile uleiului macerat de trandafiri bogat în compuși antiseptici și antiinflamatorii nutritiv, conține acizi grași mono- și polinesaturați regenerator cutanat, favorizează cicatrizarea purifiant pentru piele, antibacterian astringent și antioxidant emolient, protejează pielea de deshidratare benefic pentru probleme cutanate antifungic, antiparazitar, repelent pentru insecte purifiant și calmant pentru scalp, antimătreață este bun spumant în cadrul săpunurilor preparate prin metoda la rece (CP)     Recomandări, aplicații este potrivit pentru îngrijirea pielii afectate de iritații, eczeme, psoriazis îngrijirea tenului acneic, problematic îngrijirea pielii deteriorate, atopice, uscate util în caz de infecții cutanate, micoze, furunculi în caz de mătreață, scalp iritat, păr gras detensionarea mușchilor și atenuarea durerilor reumatismale prepararea de săpun tip Alep (împreună cu uleiul de măsline)  prepararea de săpunuri CP dedicate igienei pielii cu probleme   Mod de utilizare în cosmetică este un ulei concentrat în substanțe active, nu este indicată folosirea ca atare pe piele, doar diluat la cel mult 50% se poate folosi în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau diverse extracte liposolubile sau ca ingredient în preparate cosmetice, în procent de cel mult 50% ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii și măști pentru îngrijirea tenului ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, alifii și unguente pentru îngrijirea pielii corpului, mâinilor și picioarelor prepararea de creme sau uleiuri de masaj pentru atenuarea durerilor musculare și reumatismale în compoziții preparate prin emulsificare, uleiul de dafin se include în faza grasă combinat cu unul sau mai multe uleiuri vegetale, pentru a prepara un ser uleios sau un ulei de masaj ca ingredient pentru prepararea de creme și măști capilare, balsam de păr ca ingredient pentru prepararea de șampoane solide și săpunuri CP se poate include în bazele de săpun melt & pour în procent de până la 4%   Mod de păstrare La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.   Date de siguranță, precauții în utilizare A nu se utiliza pur pe piele – este un ulei concentrat în substanțe active și conține în mod natural cca. 1% ulei esențial Ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare A nu se utiliza aplicat în zona ochilor sau pe mucoase A nu se lăsa la îndemâna copiilor; a nu se ingera A nu se utiliza de persoanele alergice la asteracee Uz extern   Producător: Mayam   50ml

Cumperi Ulei de Dafin Virgin, 50ml | MAYAM online în siguranță maxima:

Plata

Modalități de plata: Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Transport:

Livrare produse: Transport în toată Romania la domiciliu sau direct pe șantier.

Garanție:

Garanție de minim 12 luni la orice produs.

Factura si alte acte necesare puse la dispoziția dvs.

Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.