Ulei de Cocos Virgin Eco/Bio, 100ml | MAYAM

Ulei de Cocos Virgin Eco/Bio, 100ml | MAYAM   Uleiul de cocos virgin eco/bio se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului. Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său.   Uleiul de cocos presat la rece, nerafinat și ne dezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic, de asemenea și părul uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat.   Metoda de obținere: obţinut prin presare la rece din pulpa fructului proaspăt Nu este ulei fracționat! Calitate: Ulei de Cocos bio virgin – produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice: lichid uleios fluid peste temperatura de 24°C, sub această temperatură se solidifică și devine alb ivoriu Descriere olfactivă: miros specific nucii de cocos   Ingrediente (INCI):  cocos nucifera oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com   Proprietățile Uleiului De Cocos Virgin Eco/Bio nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare) emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu   Recomandări, aplicații îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre calmarea pielii afectate de roşeaţă, iritație îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebeluşilor îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor protejarea, hrănirea și înfrumusețarea părului, aplicații pe vârfurile uscate sau despicate prepararea săpunurilor, a deodorantelor cu unt de shea în aplicaţii locale pe piele crăpată, aspră cu ulei de vanilie şi parfum de flori de tiare pentru un masaj corporal paradisiac cu ulei de gălbenele şi extract de schisandra pentru aplicaţii ”after sun” cu unt de cacao şi ulei de migdale pentru îngrijirea buzelor cu unt de murumuru și parfumant creme tropicale pentru un unt de corp exotic cu ulei esenţial de palmarosa, geraniu şi/sau salvie pentru deodorante cu ulei esenţial de ylang-ylang şi silicon vegetal pentru creme capilare   Cum se folosește Uleiul De Cocos Eco/Bio este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr aplicat pe corp imediat după duş sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii în amestec cu alte uleiuri vegetale și esențiale pentru masaj corporal ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijire corporală: unt de corp, lapte de corp, balsam, cremă ca bază pentru prepararea unui gomaj de corp, împreună cu granule exfoliante ca atare sau ca ingredient în balsam pentru buzele uscate ca atare sau combinat cu alte uleiuri și extracte pentru zonele cu pielea întărită: coate, genunchi, călcâie aplicaţii locale pentru bebeluşi şi copii în zonele cu pielea uscată sau descuamată sub formă de mască nutritivă pentru părul uscat sau afectat de razele solare, ca atare sau combinat cu alte ingrediente ca ingredient pentru șampoane, balsamuri și creme capilare   Mod de păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină.   Date de siguranță, precauții în utilizare:  uz cosmetic, absorbţie bună, senzaţie semi grasă, este considerat comedogenic* *Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente. Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.   Uleiul de cocos Mayam este ambalat în cutie iarna, când datorită temperaturilor sub 24 grade C este întotdeauna sub formă solidă, iar în sezonul de vară vine ambalat în sticluță maro, deoarece de cele mai multe ori va fi expediat în stare lichidă. (conform imaginilor de produs)   Producător: Mayam   100ml

SKU: 6044 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Ulei de Cocos Virgin Eco/Bio, 100ml | MAYAM   Uleiul de cocos virgin eco/bio se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului. Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său.   Uleiul de cocos presat la rece, nerafinat și ne dezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic, de asemenea și părul uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat.   Metoda de obținere: obţinut prin presare la rece din pulpa fructului proaspăt Nu este ulei fracționat! Calitate: Ulei de Cocos bio virgin – produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Proprietăți organoleptice: lichid uleios fluid peste temperatura de 24°C, sub această temperatură se solidifică și devine alb ivoriu Descriere olfactivă: miros specific nucii de cocos   Ingrediente (INCI):  cocos nucifera oil* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.  Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com   Proprietățile Uleiului De Cocos Virgin Eco/Bio nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare) emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu   Recomandări, aplicații îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre calmarea pielii afectate de roşeaţă, iritație îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebeluşilor îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor protejarea, hrănirea și înfrumusețarea părului, aplicații pe vârfurile uscate sau despicate prepararea săpunurilor, a deodorantelor cu unt de shea în aplicaţii locale pe piele crăpată, aspră cu ulei de vanilie şi parfum de flori de tiare pentru un masaj corporal paradisiac cu ulei de gălbenele şi extract de schisandra pentru aplicaţii ”after sun” cu unt de cacao şi ulei de migdale pentru îngrijirea buzelor cu unt de murumuru și parfumant creme tropicale pentru un unt de corp exotic cu ulei esenţial de palmarosa, geraniu şi/sau salvie pentru deodorante cu ulei esenţial de ylang-ylang şi silicon vegetal pentru creme capilare   Cum se folosește Uleiul De Cocos Eco/Bio este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr aplicat pe corp imediat după duş sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii în amestec cu alte uleiuri vegetale și esențiale pentru masaj corporal ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijire corporală: unt de corp, lapte de corp, balsam, cremă ca bază pentru prepararea unui gomaj de corp, împreună cu granule exfoliante ca atare sau ca ingredient în balsam pentru buzele uscate ca atare sau combinat cu alte uleiuri și extracte pentru zonele cu pielea întărită: coate, genunchi, călcâie aplicaţii locale pentru bebeluşi şi copii în zonele cu pielea uscată sau descuamată sub formă de mască nutritivă pentru părul uscat sau afectat de razele solare, ca atare sau combinat cu alte ingrediente ca ingredient pentru șampoane, balsamuri și creme capilare   Mod de păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină.   Date de siguranță, precauții în utilizare:  uz cosmetic, absorbţie bună, senzaţie semi grasă, este considerat comedogenic* *Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente. Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.   Uleiul de cocos Mayam este ambalat în cutie iarna, când datorită temperaturilor sub 24 grade C este întotdeauna sub formă solidă, iar în sezonul de vară vine ambalat în sticluță maro, deoarece de cele mai multe ori va fi expediat în stare lichidă. (conform imaginilor de produs)   Producător: Mayam   100ml

Cumperi Ulei de Cocos Virgin Eco/Bio, 100ml | MAYAM online în siguranță maxima:

Plata

Modalități de plata: Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Transport:

Livrare produse: Transport în toată Romania la domiciliu sau direct pe șantier.

Garanție:

Garanție de minim 12 luni la orice produs.

Factura si alte acte necesare puse la dispoziția dvs.

Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.