Glicerină Vegetală Pură 99.5, 100ml | MAYAM

Glicerină Vegetală Pură 99.5, 100ml | MAYAM   Este un agent hidratant regăsit în nenumărate produse cosmetice de îngrijire și igienă a pielii și părului. Facilitează reținerea apei în țesutul cutanat, este emolient și catifelant, protejează părul de deshidratare.   Glicerina se poate include în mai toate tipurile de produse de îngrijire a pielii și părului, în creme, loțiuni, tonere, săpunuri, pastă de dinți, șampoane și geluri de duș. Este ușor de lucrat cu acest ingredient, nefiind sensibil la încălzire. Glicerina nu este străină organismului uman și astfel, nu provoacă iritații sau alergii.   Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substanțe, fiind utilizată în gemoterapie, fitoterapie și homeopatie pentru extragerea principiilor active. Cu glicerină se pot prepara și acasă macerate din plante.   Umectanții, așa cum este și glicerina, sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosferă în piele. În mod particular, glicerina este substantivă pentru piele, asta înseamnă că după o spălare nu iese de pe suprafața pielii, fiind astfel foarte utilă în produsele de igienă.   Sinonime: glicerol   Proprietăți organoleptice: lichid limpede, incolor, vâscozitate ridicată Densitate: 1.2   Solubilitate: este miscibil în apă și alcool; se poate încorpora o cantitate mică și în preparate anhidre solide   Ingrediente (INCI):  glycerin   Proprietățile glicerinei umectant, higroscopic, atrage și reține apa în piele hidratant intens, ajută la menținerea apei în piele bun solvent al substanțelor vegetale catifelant și elasticizant al pielii ajută la dispersarea agenților gelifianți în anumite formule cosmetice crește ușor puterea spumantă a preparatelor pe bază de tenside poate fi puțin lipicioasă ca senzație pe piele, în funcție de dozaj   Recomandări, aplicații glicerina pentru îngrijirea și igiena oricărui tip de piele și păr îngrijirea pielii uscate, deshidratate, crăpate, descuamate prepararea maceratelor din plante, a extractelor hidroglicerinice   Mod de utilizare în cosmetică este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice inclus în creme, loțiuni, tonere, lapte de corp, geluri și produse emulsionate, dozat în general la 1-5% glicerina nefiind sensibilă la încălzire, se va socoti ca ingredient în faza apoasă a emulsiilor ca ingredient în preparate ce se aplică local pe zone cu pielea rugoasă, crăpată sau aspră, dozat până la 8% în geluri de duș, cleansere, șampoane, dozaj 1-10% în macerate hidroglicerinice 50-70% supradozajul (peste 10%) în produse cosmetice care nu se clătesc de pe piele, determină un efect contrar și anume secarea pielii, atrăgând la suprafață apa din straturile mai adânci ale pielii în balsam de buze, alifii, unt de corp sau alte compoziții anhidre solide, se adaugă de regulă în decursul procesului de solidificare, dozaj 1-3%; glicerina nu este solubilă în uleiuri dar se dispersează bine în preparatele uleioase cu vâscozitate ridicată   Cum se prepară un macerat hidroglicerinic acasă Un astfel de produs se poate prepara prin amestecul glicerinei, a apei și a unei plante proaspete sau uscate. Glicerina este un bun solvent pentru principiile active ale plantelor, iar o concentrație mai mare de glicerină într-un macerat, sporește concentrația substanțelor extrase. În același timp, la stabilirea dozajului glicerinei într-un macerat, trebuie ținut cont de faptul că într-o rețetă cosmetică procentul glicerinei nu trebuie să depășească 10%.   Procedură: se amestecă 60 gr de glicerină cu 40 gr de apă pură microbiologic (de preferat apă distilată), se adaugă 20-30 de gr de plantă mărunțită și se amestecă lent, temeinic. Se adaugă un conservant, cum ar fi Cosgardul sau Extractul concentrat din sâmburi de grapefruit, 0.6 gr.   Maceratul se lasă în repaus timp de 10-15 zile, amestecând-ul regulat, de preferință zilnic. La final se strecoară și se filtrează într-un flacon curat, dezinfectat. Maceratul este indicat să se păstreze la frigider și se poate folosi cca. 3 luni.   Există macerate hidroglicerinice care nu sunt conservate dar acestea conțin de regulă un procent de cca. 70% glicerină și sunt preparate în condiții de laborator. Notă: dacă maceratul este preparat din planta proaspătă, procesul de dezvoltare microbiană este mai accelerat iar concentrația principiilor active este de regulă mai mică; în cazul în care se folosește planta uscată, aceasta este bine să fie măcinată într-o râșniță, iar extractul obținut este mai concentrat și mai stabil microbiologic.   Mod de păstrare:  la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă   Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a nu se păstra la îndemâna copiilor, a nu se aplica pur pe piele, a se feri contactul cu ochii; uz cosmetic Producător: Mayam   100ml

SKU: 6032 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Glicerină Vegetală Pură 99.5, 100ml | MAYAM   Este un agent hidratant regăsit în nenumărate produse cosmetice de îngrijire și igienă a pielii și părului. Facilitează reținerea apei în țesutul cutanat, este emolient și catifelant, protejează părul de deshidratare.   Glicerina se poate include în mai toate tipurile de produse de îngrijire a pielii și părului, în creme, loțiuni, tonere, săpunuri, pastă de dinți, șampoane și geluri de duș. Este ușor de lucrat cu acest ingredient, nefiind sensibil la încălzire. Glicerina nu este străină organismului uman și astfel, nu provoacă iritații sau alergii.   Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substanțe, fiind utilizată în gemoterapie, fitoterapie și homeopatie pentru extragerea principiilor active. Cu glicerină se pot prepara și acasă macerate din plante.   Umectanții, așa cum este și glicerina, sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosferă în piele. În mod particular, glicerina este substantivă pentru piele, asta înseamnă că după o spălare nu iese de pe suprafața pielii, fiind astfel foarte utilă în produsele de igienă.   Sinonime: glicerol   Proprietăți organoleptice: lichid limpede, incolor, vâscozitate ridicată Densitate: 1.2   Solubilitate: este miscibil în apă și alcool; se poate încorpora o cantitate mică și în preparate anhidre solide   Ingrediente (INCI):  glycerin   Proprietățile glicerinei umectant, higroscopic, atrage și reține apa în piele hidratant intens, ajută la menținerea apei în piele bun solvent al substanțelor vegetale catifelant și elasticizant al pielii ajută la dispersarea agenților gelifianți în anumite formule cosmetice crește ușor puterea spumantă a preparatelor pe bază de tenside poate fi puțin lipicioasă ca senzație pe piele, în funcție de dozaj   Recomandări, aplicații glicerina pentru îngrijirea și igiena oricărui tip de piele și păr îngrijirea pielii uscate, deshidratate, crăpate, descuamate prepararea maceratelor din plante, a extractelor hidroglicerinice   Mod de utilizare în cosmetică este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice inclus în creme, loțiuni, tonere, lapte de corp, geluri și produse emulsionate, dozat în general la 1-5% glicerina nefiind sensibilă la încălzire, se va socoti ca ingredient în faza apoasă a emulsiilor ca ingredient în preparate ce se aplică local pe zone cu pielea rugoasă, crăpată sau aspră, dozat până la 8% în geluri de duș, cleansere, șampoane, dozaj 1-10% în macerate hidroglicerinice 50-70% supradozajul (peste 10%) în produse cosmetice care nu se clătesc de pe piele, determină un efect contrar și anume secarea pielii, atrăgând la suprafață apa din straturile mai adânci ale pielii în balsam de buze, alifii, unt de corp sau alte compoziții anhidre solide, se adaugă de regulă în decursul procesului de solidificare, dozaj 1-3%; glicerina nu este solubilă în uleiuri dar se dispersează bine în preparatele uleioase cu vâscozitate ridicată   Cum se prepară un macerat hidroglicerinic acasă Un astfel de produs se poate prepara prin amestecul glicerinei, a apei și a unei plante proaspete sau uscate. Glicerina este un bun solvent pentru principiile active ale plantelor, iar o concentrație mai mare de glicerină într-un macerat, sporește concentrația substanțelor extrase. În același timp, la stabilirea dozajului glicerinei într-un macerat, trebuie ținut cont de faptul că într-o rețetă cosmetică procentul glicerinei nu trebuie să depășească 10%.   Procedură: se amestecă 60 gr de glicerină cu 40 gr de apă pură microbiologic (de preferat apă distilată), se adaugă 20-30 de gr de plantă mărunțită și se amestecă lent, temeinic. Se adaugă un conservant, cum ar fi Cosgardul sau Extractul concentrat din sâmburi de grapefruit, 0.6 gr.   Maceratul se lasă în repaus timp de 10-15 zile, amestecând-ul regulat, de preferință zilnic. La final se strecoară și se filtrează într-un flacon curat, dezinfectat. Maceratul este indicat să se păstreze la frigider și se poate folosi cca. 3 luni.   Există macerate hidroglicerinice care nu sunt conservate dar acestea conțin de regulă un procent de cca. 70% glicerină și sunt preparate în condiții de laborator. Notă: dacă maceratul este preparat din planta proaspătă, procesul de dezvoltare microbiană este mai accelerat iar concentrația principiilor active este de regulă mai mică; în cazul în care se folosește planta uscată, aceasta este bine să fie măcinată într-o râșniță, iar extractul obținut este mai concentrat și mai stabil microbiologic.   Mod de păstrare:  la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă   Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a nu se păstra la îndemâna copiilor, a nu se aplica pur pe piele, a se feri contactul cu ochii; uz cosmetic Producător: Mayam   100ml

Cumperi Glicerină Vegetală Pură 99.5, 100ml | MAYAM online în siguranță maxima:

Plata

Modalități de plata: Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Transport:

Livrare produse: Transport în toată Romania la domiciliu sau direct pe șantier.

Garanție:

Garanție de minim 12 luni la orice produs.

Factura si alte acte necesare puse la dispoziția dvs.

Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.