Caprilis Ulei de Cocos Fracționat, 100% natural, 100ml | MAYAM

Caprilis Ulei de Cocos Fracționat, 100% natural, 100ml | MAYAM   Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.   Proprietăți organoleptice: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vâscozitate redusă   Pe piele: se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară, nu lasă peliculă grasă sau lucioasă   Ingrediente (INCI):  caprylic/capric triglycerides   Proprietățile uleiului de cocos fracționat  are o textură foarte ușoară și mătăsoasă se simte extrem de plăcut pe piele este incolor, are miros neutru și este fluid la temperatura camerei este potrivit pentru toate tipurile de ten îmbunătățește penetrarea substanțelor active în piele nu astupă porii, nu formează un strat gras pe piele, nu este comedogen spre deosebire de uleiul de cocos, nu își schimbă vâscozitatea la variațiuni de temperatură se emulsifică ușor este foarte stabil oxidativ, suportă încălzirea lasă luciu minim pe piele, un aspect satinat este obținut exclusiv din ulei de cocos, fără ulei de palmier sau rapiță   Recomandări, aplicații este versatil, poate fi folosit într-o mare varietate de produse cosmetice combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le îmbunătăți textura și senzația pe piele ca ingredient în creme, emulsii, loțiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru îngrijirea tenului și corpului îngrijirea tenului mixt sau gras creme ”oil-free”, fond de ten, BB cream, CC cream demachiant bifazic, lapte demachiant pentru formularea produselor de plajă și ”after-sun” ca ingredient pentru compoziții destinate îngrijirii mâinilor și unghiilor în produse de îngrijire a buzelor și de machiaj pentru formularea produselor de îngrijire a părului: balsamuri și creme capilare, seruri de păr ca bază uleioasă dar non-grasă pentru masaje faciale sau corporale ca bază pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide ca bază pentru parfumuri de puls ca bază pentru uleiuri esențiale în aplicații aromaterapeutice   Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.   Producător: Mayam   100ml

SKU: 6027 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Caprilis Ulei de Cocos Fracționat, 100% natural, 100ml | MAYAM   Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.   Proprietăți organoleptice: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vâscozitate redusă   Pe piele: se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară, nu lasă peliculă grasă sau lucioasă   Ingrediente (INCI):  caprylic/capric triglycerides   Proprietățile uleiului de cocos fracționat  are o textură foarte ușoară și mătăsoasă se simte extrem de plăcut pe piele este incolor, are miros neutru și este fluid la temperatura camerei este potrivit pentru toate tipurile de ten îmbunătățește penetrarea substanțelor active în piele nu astupă porii, nu formează un strat gras pe piele, nu este comedogen spre deosebire de uleiul de cocos, nu își schimbă vâscozitatea la variațiuni de temperatură se emulsifică ușor este foarte stabil oxidativ, suportă încălzirea lasă luciu minim pe piele, un aspect satinat este obținut exclusiv din ulei de cocos, fără ulei de palmier sau rapiță   Recomandări, aplicații este versatil, poate fi folosit într-o mare varietate de produse cosmetice combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le îmbunătăți textura și senzația pe piele ca ingredient în creme, emulsii, loțiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru îngrijirea tenului și corpului îngrijirea tenului mixt sau gras creme ”oil-free”, fond de ten, BB cream, CC cream demachiant bifazic, lapte demachiant pentru formularea produselor de plajă și ”after-sun” ca ingredient pentru compoziții destinate îngrijirii mâinilor și unghiilor în produse de îngrijire a buzelor și de machiaj pentru formularea produselor de îngrijire a părului: balsamuri și creme capilare, seruri de păr ca bază uleioasă dar non-grasă pentru masaje faciale sau corporale ca bază pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide ca bază pentru parfumuri de puls ca bază pentru uleiuri esențiale în aplicații aromaterapeutice   Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.   Producător: Mayam   100ml

Cumperi Caprilis Ulei de Cocos Fracționat, 100% natural, 100ml | MAYAM online în siguranță maxima:

Plata

Modalități de plata: Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Transport:

Livrare produse: Transport în toată Romania la domiciliu sau direct pe șantier.

Garanție:

Garanție de minim 12 luni la orice produs.

Factura si alte acte necesare puse la dispoziția dvs.

Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.